Geleide bezoeken van Brussel


history

Historical Tour

Kom aan boord voor de ontdekking van de meest symbolische monumenten van het oude Brussel. Deze tour is ideaal om op een volkomen nieuwe en ecologische manier de hoofdstad te (her)ontdekken.

Bewonder de volgende plaatsen : Louiza, Standbeeld Koning Leopold II, Paleizenplein, Koninklijk Plein, Bozar, Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal, Muntplein & Nieuwstraat, de Brouckèreplein, Sint-Katelijneplein, de Beurs, Manneken Pis, Grote Markt, de Zavel, Justitiepaleis.

Duur: 1 uur - Tarief (1 tot 6 pers.) : 59€

europe

European Tour

Brussel, is natuurlijk de hoofdstad van België, het Atomium en Manneken Pis, maar nog zoveel meer ... Zij is ook de hoofdstad van Europa, kruispunt en de zetel van de meeste Europese instellingen en organisaties.

Ontdek het Standbeeld Koning Leopold II, Paleizenplein, La rue Royale, Wetstraat 16, Luxemburgwijk & de Europese Commissie, Leopoldpark, Jubelpark en Triomfboog, Berlaymont, Residence Palace.

Duur: 1 uur - Tarief (1 tot 6 pers.) : 59€

allinone

All In One

Klopt uw hart al sneller ?

Kunnen zowel de « Historical Tour » als de « European Tour » u bekoren ?

In dat geval kan u opteren voor onze formule « All-in-One » die de twee rondritten met elkaar combineert in een bijna twee uur durende rondgang aan boord van onze Tuk Tuk.

Duur : +- 1 uur 45 - Tarief (1 tot 6 pers.) : 79€

BD

Comics Tour

Langs een atypische route rond het historische centrum, buiten de gebaande paden en door typische smalle Brusselse straten, bewonderde muurschilderingen van de bekendste Frans-Belgische stripverhaalfiguren op de gevels.

Hier kunt u de schilderijen ontdekken van Kuifje, Guust Flater (Schilderij en beeldhouwwerk), Blake en Mortimer, Lucky Luke, Aterix, Bollie en Billie, Le chat, Robbedoes, Rik Ringers, Billy the Cat en nog meer.

Duur : 2 uren – Tarief (1 tot 6 pers.) : 89€

TERUG